שניצל קפוא בנינג'ה גריל – טעים בצורה חסרת תקדים!
שניצל קפוא בנינג'ה גריל: טעים, מהיר ומלהיב
בדיחות בכנות לפעמים מתארות את השניצל כתחליף לחיבוק חם, ועד כמה שזה מצחיק – קשה להפריך את העובדה ששניצל הוא אחד המאכלים המוכרים והאהובים עלינו. רגע, תנו לי להוסיף, כשהשניצל הזה מגיע ישר מהנינג'ה גריל, טעמיו המדהימים מספקים חווית טעם שהופכת כל ביס למושלם! אז בואו נקשיב יחד לקול הכניסים המיוחדים של הנינג'ה גריל, ניקח רגע להרהר על הטעמים והמרקמים המוכהמים שבמתכון הזה ונחגוג את אחד הקלאסיקות האהובות בישראל.
זמן ההכנה: 15 דקות | רמת קושי: קלה | לכמה מנות: 4 מנות
- זמן הכנה: 10 דקות
- זמן בישול: 5 דקות
- רמת קושי: קלה
- מנות: 4 מנות
הרכיבים הדרושים
עכשיו, כשסוף סוף התרגשנו למראה השניצל המתקרב, הגיע הזמן להסתכל על המרכיבים שיביאו אותו לחיים! במיוחד כשמדובר בגריל המושלם כמו הנינג'ה, החברה הטובה שלנו תוהה מה עובד הכי טוב ואילו רכיבים נוספים היא יכולה להוסיף כדי להרגיש את האהבה שבבישול.
- 4 עגלות של שניצל קפוא (אפשר גם עוף או טופו טבעוני)
- 2 כפות שמן זית – הוא מוסיף טעם משגע!
- תיבול: מלח, כורכום, כמון ופפריקה – כל מה שצריך לעבודה מדהימה
- רבע כוס פאנקו או פתיתי לחם – הם נותנים את הקרנץ’ המעלף
- לימון עסיסי – מיץ טרי עבור התיבול המושלם
והנה רגע קיץ שמשי לשדרוג! אם תרצו, אפשר להחליף את השניצל בקוביות דג, טופו או ירקות כמו קישוא או דלעת משגעים. כך גם ניצור מנות אקלקטיות שמתאימות לכולם!
שלבי ההכנה
עכשיו, כשיש לנו את כל הרכיבים בנמצא, אפשר להתחיל בתהליך המוצלח של הכנת השניצל. האם אתם מוכנים? זה הולך להיות מהיר, טעים ואולי אפילו ממכר – ואל תשכחו שהתוצאות מגיעות עם יכולת ללקק את האצבעות!
- מתחילים קודם כל בהכנת השניצל. אם הוא קפוא, מחכים עד שהשניצל יפשיר מעט.
- בתוך קערה קטנה, מערבבים את השמן עם התיבול, ממש כמו שפים מקצועיים!
- כשהשניצל מוכן, משרים אותו בתערובת השמן והתיבול למשך 10 דקות.
- מוסיפים את הפאנקו לעליון השניצל כדי לייצר קרמיקה ישנה ומענגת.
- מכניסים את השניצל לתוך הנינג'ה גריל בחום של 200 מעלות צלזיוס למשך 5 דקות – מדהים!
- מוציאים את השניצל וזה הזמן להכין פחית לימון שיכולה להוציא טעמים נוספים.
- סוחטים מעט ממיץ הלימון על השניצל, מקשטים ו… זהו, מוכנים להגיש!
תוספות ושדרוגים אפשריים
הורעבות יכולות להשתדרג ביותר! אתם יכולים להוסיף צדדים כמו פירה, סלט ירקות טריים, או אפילו טחינה נוזלית עם תיבול חזק. הוספת כמה תחבולות נוספות (כמו מעט גבינת פרמזן מגוררת מעל השניצל) תעשה כל ביס מהמם במיוחד. עם כל שינוי בצדדים, תכללו חומץ בלסמי איכותי שמקפיץ את המנה לרמות חדשות של אגדי.
שאלות ותשובות
אילו שניצלים אפשר להשתמש במתכון הזה?
בכל שניצל frozen שתבחרו! עוף, הודו, וגם טופו טבעוני מדהים יעשו עבודה מצוינת.
מה אם אין לי נינג'ה גריל?
אין בעיה! אתם יכולים להכין את המתכון הזה גם בתנור או על מחבת. שימו לב לשנות את זמן הבישול ולשים לב שהשניצל משגע ומתקבל באווירה הגבוהה.
האם השניצל מתאים לילדים?
בהחלט! מדובר במנה שהילדים מאוד אוהבים, אבל אני ממליצה להשתמש בפרורי לחם עדינים. זה נותן מרקם יותר עדין ולא נוקשה.
אפשר להכשיר את השניצל מראש ולבשל אותו אחר כך?
כן! אתם יכולים להכין אותו מראש ולשמור במקפיא. כאשר אתם מוכנים, הוציאו ותחממו בנינג'ה גריל.
מה אפשר לשים בצד השניצל?
מגוון אפשרויות! קינואה, פירה, סלט ירקות רענן או עגבניות צלויות על הפלאנצ'ה.
איזה תיבול אתם ממליצים?
מלח, כורכום, כמון ופפריקה מוסיפים טעמים קרנצים. תוספת של גרגירי כמון מטוגנים תוסיף עושר מושלם!
לאיזה גיל אפשר לתת שניצל?
בדרך כלל, מתאים בתור ארוחת ילדים מגיל שנה ומעלה, אבל תוודאו שהבצק מוכן למרקם רך.
אפשר להכין את השניצל בטיגון עמוק?
כן, וזה גם טעים! לא לשכוח להניח את השניצל על נייר סופג להורדת השמן.
האם ניתן לשמור על השניצל לאחר הבישול?
כן – ניתן לשמור במקרר עד יומיים, אבל אני ממליצה על אכילה מיידית כדי לשמור על פריכות מעולה.
איך אתם ממליצים להכין אותו עם ליל המנחה?
אני ממליצה להגיש עם רוטב תרד על שטיח דק, כך תהיה חווית אכילה מדהימה!
מקווה שאתם באמת מתכוונים לנסות את המתכון הזה! הוא ישדרג לכם את ארוחת הערב לבילוי חם ומפנק. אם אהבתם, אל תשכחו לשתף עם חברים וליצור שיחה מעניינת על הגעגועים למנות הביתיות. ביס משגע של שניצל והעולם שלכם כבר לא יהיה אותו דבר!