פרחי כרובית בנינג'ה גריל – מתכון קל ומדהים!
"`html
פרחי כרובית בנינג'ה גריל – מתכון מעלף שישנה לכם את תפיסת הירקות!
דמיינו לעצמכם ערב קריר, אתם מתכוננים לקבב הזהוב שנמצא על האש או אולי לשניצל הממכר. ברקע יש תחושת רעב גואה, ופתאום מתגנבת אליכם המחשבה – מה לשים בצד שיביא את כל המנה הזו לשיא? בדיוק אז אתם נזכרים בפרחי כרובית בנינג'ה גריל, שיכולים להיות התוספת המושלמת. זה מתכון שמבוסס על ירק אהוב, שמקבל מזיגה מדהימה ורכה על רקע של טעמים משגעים. אתם עוצרים ומבינים – זה מה שאתם רוצים להכין הערב!
זמן הכנת המתכון: 30 דקות. רמת קושי: קלה. למי זה מתאים? ל-4-6 מנות
- הזמן המוקצב לא יעלה על 30 דקות
- המדריך מקל עליכם בשלבי ההכנה
- מתאים ל-4-6 אנשים, תלוי באורך הארוחה שלכם
פרחי הכרובית הם לא רק טעימים, אלא גם מלאים בוויטמינים ומינרלים שמזינים את גופכם. הם מכילים סיבים תזונתיים שמסייעים בשמירה על מערכת העיכול שלנו. אז רגע, מה שמענו? מדובר בהתפעלות של ממש על תוספת חורפית חמה, בשרית באופן שולי, שמקבלת קסם וייחודיות משלה בנינג'ה גריל שלכם!
הרכיבים הדרושים
- 1 ראש כרובית גדול (בערך 600-800 גרם)
- 4 כפות שמן זית איכותי
- 1 כוס פירורי לחם (או גרסה ללא גלוטן)
- 2 כפיות פפריקה מתוקה
- 1 כפית שום גבישי
- מלח ופלפל לפי הטעם
- עלי פטרוזיליה קצוצים לסיום
הכרובית, שנראית כמנת פתיחה פשוטה, בעצם טומנת בחובה כל כך הרבה אפשרויות. ניתן להוסיף חריף או תבלינים שמוסיפים טעמים אחרים בקלות. בלי להיכנס למונוטוניות.
שלבי ההכנה
אחרי שהתקנו את הראש שלנו על מה הולך להיות בערב, זו הזדמנות לחשוף את פרחי הכרובית לעולם החדש של ה"מינון המרהיב".
- חותכים את הכרובית לפרחים בגודל בינוני.
- מניחים את הפרחים בקולפן מים רותחים למשך 2-3 דקות.
- מסננים את הפרחים ומניחים להם להתקרר.
- מכינים את תערובת breadcrumbs: בקערה מערבבים שמן זית, פפריקה, שום גבישי, מלח ופלפל.
- מוסיפים את פירורי הלחם לתערובת ומערבבים היטב.
- מניחים את פרחי הכרובית בקערה ומשמנים אותם עם שמן זית.
- מקפלים את תערובת breadcrumbs על הפרחים, כך שיתכסו לחלוטין.
- מניחים את הכרובית על מגש נינג'ה גריל.
- מבשלים במשך 15-20 דקות בחום בינוני עד שהן מקבלות צבע זהוב ואטרקטיבי.
- בזמן ההגשה, מפזרים מעל גבעולי פטרוזיליה קצוצים.
כשאתם זוכים להניח את המנה המרכזית לשולחן, כל התשובות מובילות לכך שהיא תהיה מדהימה ובעלת טעמים ממכרים. שלא לדבר על כך שאפילו ילדים מתאהבים במרקם הנפלא הזה. תוכלו להוסיף שום קצוץ או לדבר על מטעמים שונים ומגוונים.
תוספות מומלצות ושדרוגים
רוצים להוסיף את הטוויסט הבא? אפשרויות השדרוג נגמרות אם רק נרצה. תוספת כוסברה או נענע יכולה להעניק עוד רעננות למנה המדוברת. אפשר לשלב בתערובת גרגרי חומוס שטוגנו עד שיתקבל פריכות אגדה מושלמת.
אם תרצו לגרסה טבעונית, פשוט תחליפו את פירורי הלחם בתערובות של גרעיני חמניות קצוצים יחד עם תיבול שאתם אוהבים.
שאלות ותשובות
האם אפשר להשתמש בכרובית קפואה?
אפשר בהחלט! רק יש לוודא שהיא לא הייתה באדים רבים מדי שלא תתקבל מנה רכה מדי.
כמה זמן אפשר לשמור את הפרחים במקרר?
למזלכם, אפשר לשמור אותם במקרר עד שלושה ימים בכלי אטום.
מה עושים עם המנה אם נשארו פרחים?
אפשר לחמם שוב בנינג'ה או לפנות לתוספת פשטידה מדהימה!
האם אפשר להחליף את השום בגבישי שום?
בהחלט, זה יוסיף טעם מדהים בכל סגנון!
באיזה סוג שמן כדאי להשתמש?
שמן זית הוא אידיאלי, אבל אפשר גם שמן קוקוס או שמן אבוקדו.
האם חובה לקלות את הכרובית?
לא חובה. זה משפר את האנרגיה שלו, אבל אפשר להשאיר אותה טרייה לסלט.
אפשר להכין את המתכון בתנור?
בהחלט! השתמשו בתבנית ואפו בטמפ' של 200 מעלות עד שהן מזהיבות.
למה כדאי להשתמש בנינג'ה גריל?
הנינג'ה גריל נותן אפשרות להשגת טקסטורה קראנצ'ית תוך שמירה על לחות הירק. פרחים יוצאים אווריריים וטעימים.
איך יודעים מתי הכרובית מוכנה?
הכרובית מוכנה כשחיצוניותה משנה צבעה לחום-זהוב והמרקם רך אך לא רך מדי.
מה עוד ניתן להכין בנינג'ה גריל?
פירות מוקפצים, ירקות שונים, בשרים, דגים, והכל עם פחות שמן ויותר טעם!
מקווים שהמתכון על פרחי הכרובית בנינג'ה גריל שיגע אתכם כמו שהוא נגע לנו! אתם מוזמנים לשתף אותו בכל הרשתות החברתיות, כי כשיש משהו כזה טעים, כדאי לשתף. בתיאבון!
"`