איך להכין קרם ברולה הכי טעים בלי ברנר

איך להכין קרם ברולה בלי ברנר

כולנו נתקלים ברגעים שבהם מתחשק לנו להכין מנה מפנקת, מנה שכזו שמרשים להגיש לערב חברים או סתם ביום חמים בבית. קרם ברולה הוא אחד מהקינוחים האלה, והגירסה שלנו היא כזו שתהיה מדהימה, ממכרת ולגמרי מעלפת. אבל מה קורה כשאין לנו ברנר? אל תדאגו! אנחנו נמצא פתרון מעולה שיבטיח קרם ברולה שנפלא לפחות כמו זה שהכנתם עם ברנר. אז שבהו, קחו נשימה עמוקה, כי הממתק הזה הולך להיות אגדי! השילוב של המרקם הנימוח עם השכבת סוכר הקראנצ’ית תיתן לכם את התחושה הזו של הכי טעים שיש. זה הזמן להתחיל!

זמן הכנת המתכון, רמת קושי ומנות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • זמן קירור: 3 שעות
  • רמת קושי: בינוני
  • מספיק ל-4-6 מנות

הרכיבים הדרושים

לפני שנצלול לתוך שלבי ההכנה, בואו נוודא שיש לנו את כל מה שאנחנו צריכים. הנה המצרכים לקינוח המושלם הזה:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 3 חלמונים
  • 100 גרם סוכר
  • 1 כפית כף ריח וניל (או 1 מקל וניל)
  • 50 גרם סוכר נוסף לקראנץ’ החלק העליון

שלבי ההכנה

וכעת ניגש לשלב ההכנה. צאו לדרך עם חיוך על הפנים כי בקרוב תכינו קינוח שהחברים שלכם לא ישכחו לעולם!

  1. מחממים את השמנת המתוקה בסיר קטן על חום בינוני. לא מייבשים עד שהשמנת מתחילה לרתוח.
  2. בזמן שהשמנת מחממת, מפרידים את החלמונים ומשלבים אותם בקערה עם הסוכר.
  3. מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד שהתערובת הופכת בהירה וסמיכה.
  4. כשהשמנת רותחת, עוצרים את הבישול ומוסיפים את התמצית או את מקל הווניל.
  5. מערבבים את השמנת עם תערובת החלמונים בעוד אנחנו טורפים במהירות כדי למנוע קיפול של החלמונים.
  6. מעבירים את התערובת לסירופ לדרגת חום נמוכה ומבשלים עד שהתערובת כהה יותר מסמיכה.
  7. מוזגים את התערובת לתוך כלים קטנים ואופים בתנור ב30 דקות על חום 150 מעלות.
  8. כשהקינוח מוכן, מצננים אותו למספר שעות במקרר.
  9. קרם ברולה חם ומפנק? נוסיף לו סוכר על כל פיסת קרם ברולה כך שיתקרם חלקו העליון.
  10. מניחים את הכלים במקפיא לכמה דקות כדי לקבל שכבת קראנץ’ מתוקה.

שדרוגים ותוספות אפשריים

יש אין ספור שדרוגים שאפשר לחשוב עליהם לקרם ברולה הזה! איך נשמע לכם…

  • הוסיפו קקאו לתערובת כדי לקבל קרם ברולה שוקולדי שאי אפשר לעמוד בפניו.
  • נסו לשלב פירות יושבים עם הרוטב מתחת לבית קינוח כדי להקנות שכבת טעם נוספת.
  • אם אתם אוהבים טעמים מיוחדים, נסו להוסיף תמצית תפוז או קפה.
  • אולי קצפת מפנקת מעל או קוקוס קלוי לקישוט?

שאלות ותשובות

איך אפשר לשפר את המרקם של הקרם ברולה? לפעמים, תוספת של עוד חלמון יכולה להעניק לעוגה מרקם חלק יותר. שימו לב לא להקציף יותר מדי כי זה יכול לשבור את האוויר שגייסנו.

אילו טעמים אפשר לשים בזמן ההכנה? בנוגע לריחות, הכל תלוי באהבות שלכם! תמצית ליים יכולה להפתיע ולשדרג, ואולי אפילו תשתמשו באגוז מוסקט?

האם אפשר להכין זאת עם חלב מעושר? בהחלט, אפשר לשלב חלב מלא במקום שמנת, אך זה ישפיע על המגוון של המרקם הסופי.

מה קורה אם המסה לא מתייצבת בבית התהליך? יש פוטנציאל לאפות את זה יותר, אבל זה מעולה אם תפלאו אותה בחום נמוך יותר, אולי תצליחו לקבל את התחושה המושלמת.

האם יש אפשרות להכין את הקרם ברולה יום לפני ההגשה? בהחלט! למעשה, זה מומלץ. קירור מתמשך רק משפר את הטעמים ואת הניחוחות.

איך אדע אם הקרם ברולה מוכן אחרי האפייה? ברגע שהקינוח רוטט מעט במרכז, הוא בדרך כלל מוכן. ).

האם אני יכול לשדרגו לפירות טריים? כמובן! כמות של פירות יער או דובדבנים יכולה מאוד לשדרג את המנה.

האם אפשר להכין גרסה טבעונית? בהחלט! החליפו את השמנת עם קרם קוקוס ואת החלמונים עם טחינה גולמית או קרם אגוזים.

האם אפשר לשמור את שאריות הקרם ברולה במקרר? בהחלט! זה בהחלט נשאר טעים למספר ימים במקפיא.

איך אני יכול לגרום לסוכר להיות קראנצ’י וטוב יותר? ניתן להניח את המנה במקפיא מספר דקות לאחר הוספת הסוכר על גבי הקרם כדי להגיע למחית מושלמת!

אז מה אתם מחכים? תנו לעצמכם להכין את מתכון הקרם ברולה המושלם הזה, שתפו חברים ורוצו להתרגש מההפתעה שיצרנו יחד! זה הזמן שכולם יצפו לכם בידד; הפכו את הערב הזה למיוחד.

כללי מתכונים
המשך לעוד מאמרים שיוכלו לעזור...
כאב במפרק הירך – איך לבדוק את עצמך?
```html הכאב במפרק הירך: איך לגלות את הסיבות ולטפל בצורה נכונה? כאשר מדובר בכאב במפרק הירך, זה יכול להיות...
קרא עוד »
נוב 27, 2024
אפונה ותפוח אדמה ברוטב צהוב בטעם מנצח
אפונה ותפוח אדמה ברוטב צהוב דמיינו את הביס הראשון שאתם לוקחים מהמנה הזו – פרוסת תפוח אדמה רכה...
קרא עוד »
ינו 02, 2025
גזים כלואים: הסודות שיגלו לכם על עולמם
גזים כלואים: מה זה בעצם ואיך הם משפיעים עלינו? כשמדברים על גזים כלואים, יש מישהו שמניח את ידיו על מפה...
קרא עוד »
אוק 23, 2024